Rug scrub massage met rugpakking

Voor het ultieme verzorgen en ontspannen van uw lichaam is een scrubmassage een aanrader. Na een uitgebreide scrubmassage volgt een rugpakking.

Door uw huid te scrubben met  Dode Zee Scrubzout verwijdert u dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met het zout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met de vele rijke mineralen uit de Zee. De Zee bevat ruim 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat de Dode Zee Scrubzout een helende en therapeutische werking heeft op uw huid.

 

Wat kunt u verwachten van deze behandeling?

Tijdens de scrubmassage maak ik gebruik van warme olie aangevuld met scrubzout. Uw huid word daarna afgenomen met  warme compressen.

Een rugpakking voedt, verstevigt en ontgift de huid, stimuleert de stofwisseling en werkt ontspannend en vitaliserend. U kunt kiezen uit:

  • Een Aloe vera cremé pakking

De extracten van deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem. Daarnaast is het zeer kalmerend en ontspannend voor lichaam en huid.

Tevens bevat deze pakking de volgende voedende ingrediënten:

cocos olie, shea butter, olijf olie.

  • Een soft body pakking

Bevat o.a. Argan olie, Vitamine E, Cocos olie, Shea Butter en Olijf olie